TIEDOTE: Protoparts

Yleinen jutustelu

Moderators: teg, matti, Masi_K, plagu, Weirdou, TVH

Post Reply
SamiH
Kokenut Megasquirttaaja
Posts: 253
Joined: Thu Mar 17, 2005 17:58
Location: Seinäjoki
Contact:

TIEDOTE: Protoparts

Post by SamiH »

TIEDOTE: Protoparts Purmo Ay on myynyt elektroniikka- ja moottorinohjausliiketoimintansa 29.7 RSNO-Invest Oy:lle. Yritys siirtää toiminnan Pietarsaaresta Ilmajoelle, Etelä-Pohjanmaalle. RSNO-Invest Oy:n Sami ja Tuukka palvelevat teitä jatkossa tehokkaasti, asiantuntevasti ja ripeästi, kunhan muutto ja byrokratiat on saatu suoritettua.

Toiminta tulee tapahtumaan ilta- ja viikonloppupainotteisesti sivutoimisesti, joten viesteihin vastaaminen tapahtuu pääsääntöisesti klo 17.00 jälkeen, mutta joka päivä. Muuton vuoksi tavaran toimitukset alkavat täydellä teholla noin elokuun puolessa välissä. Tiedusteluja voi esittää kuitenkin jo samantien ja jotain toimituksia saadaan matkaan tarvittaessa nopeamminkin.

Verkkokaupan nimi tulee olemaan edelleen Protoparts.fi, yrityksenkin nimi päivittyy kunhan muutosilmoitukset on valmiit. Verkkokauppa ja tämä sivu päivittyvät pikkuhiljaa uuden omistajan "näköiseksi", samaten tuotevalikoimaa tullaan päivittämään.

Johan ja Simon kiittävät kaikkia vuosien varrella olleita asiakkaita ja jatkavat muilla urilla!

PS. Mikäli et ole saanut lähiaikoina viestiä tiedusteluusi, pyydämme ystävällisesti ottamaan uudelleen yhteyttä alla oleviin sähköposteihin, mikäli asia on vielä ajankohtainen. Uuden omistajan vastuu tehdyistä tilauksista on alkanut tänään, 30.7 ja sitä vanhemmat ovat Protoparts Purmo Ay:n käsittelemiä.
Post Reply